dimarts, 3 de juliol del 2012

Editorial


Amb el solstici arriba l’estiu però pel que fa a la temperatura, aquesta ja fa temps que crema. Les vacances enguany tenen doncs aquest valor afegit: a més del descans després de la feina feta, el de la treva per tal d’agafar forces per continuar amb la lluita. Gent de l’Heura en peu de guerra: no a  les retallades!

Precisament en aquesta maror, l’amorosa pau que desprenen els nostres avis ens sembla per la seva humanitat, un contrapunt optimista. 

A ells els dediquem aquest darrer exemplar, com a colofó del seu protagonisme al llarg del curs. I ho fem en la persona de  dos avis que han col.laborat expressament per a l’ocasió: el Francesc, l’avi de la Joana i de la Martina; i l’Anna, l’àvia del Samuel.

Agrair també la col.laboració de la Laura Rubio, al llarg del curs en el Projecte “Aprenentatge servei” i mercès al qual varem poder tots gaudir d’una jornada excepcional; i aquí, per enfilar-se. La nostra gratitud també, al Jaume, la Maria i el Joan, del Grup Sardanista d’Horta.

I per acabar, i començar així les vacances, les nostres propostes: lectures per a totes les edats a la fresca de Can Mariner, cortesia de la biblioteca; més els experiments de ciència quotidiana, de la mà del Manel Moreno (que ens regala també amb un pessic –o més aviat uns Punys, molt adients per als temps que vivim- de nostàlgia); i ,de la mà de la nostra cuinera, la Maria, un pa (aquest cop sí) de pessic

A tots, gràcies per enfilar-se.

Bones vacances

Galería fotogràfica de l'exposició: El temps dels avis i les àvies